Rick van Heumen, Generalni Direktor, Eurasian Real Estate Investment Management D.O.O, Srbija

2024
image
Rick van Heumen, Ceo, Eurasian Real Estate Investment Management D.O.O, Serbia
 
Rick van Heumen je aktivan u oblasti nekretnina već 40 godina sa velikim međunarodnim učešćem, uključujući 11 zemalja EU, dugogodišnjim iskustvom u upravljanju i impresivnom međunarodnom mrežom.
Njegove uloge u različitim segmentima poslovanja sa nekretninama bile su ključne i dovele su do međunarodnog rasta kompanija kojima je rukovodio, kao i do integracije i širenja prepoznatljivih disciplina na tržištu nekretnina.
Rickovo iskustvo pokriva sve segmente vezane za nekretnine – arhitekturu/urbanističko planiranje, izgradnju, razvoj, finansijski inženjering, investicije i restrukturiranje.
Tokom svoje opsežne, multidisciplinarne i uspešne karijere, Rik je takođe učestvovao u oblikovanju pravnih okvira i zajedničkih ulaganja (npr. ING RE, Schiphol Real RE) na nekoliko tržišta nekretnina i kasnije se pozicionirao kao profesionalac sa ekspertizom koja pokriva ceo ciklus nekretnina.
Oblasti ekspertize u projektima nekretnina koje se odnose na mešovitu upotrebu / maloprodaju / radno mesto / stanovanje / ugostiteljstvo / logistiku / nauku o životu.
Rik trenutno upravlja EURASIAN REAL ESTATE INVESTMENT MANAGEMENT (EREIM) I Q INVEST – prvim alternativnim investicionim fondom za nekretnine sa licencom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije. Njegova misija je da donese i dalje razvije alternativni model investiranja u Srbiji i omogući potencijalnim privatnim investitorima da učestvuju u (su)vlasništvu nad nekretninama bez njihovog direktnog angažovanja i da omogući atraktivan povraćaj ulaganja kroz atraktivan redovan i stabilan prihod.
Pored gore navedenog, The View of Rotterdam B.V., najsavremeniji mešoviti razvoj/investicija priobalja koji se nalazi u Roterdamu je pod Rikovom upravom.