You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

dr Jelena Slović

dr Jelena Slović

Key Audit Partner, ECOVIS FinAudit, Beograd


Ključni revizorski partner sa preko 20 godina iskustva u reviziji, računovodstvu, proceni kapitala, Due Diligence, proceni rizika i finansijskoj forenzici. Partner i direktor revizorske kuće ECOVIS FinAudit, Beograd i osnivač Instituta za razvoj revizije i ekonomskih nauka (IRRENA), Beograd. Član je uglednih stručnih tela i organizacija: Komora ovlašćenih revizora Srbije, Beograd (član IFAC), Savez računovođa i revizora Srbije, Beograd (član IFAC), Association of Certified Fraud Examiners, Austin, Texas, USA (ACFE), Odbor društava za reviziju u Privrednoj komori Srbije.
Ima doktorsku diplomu iz oblasti finansijske forenzike i tokom svog dugogodišnjeg iskustva stekla je profesionalne sertifikate i licence kao što su: Ovlašćeni javni računovođa, Licencirani ovlašćeni revizor, Ovlašćeni interni revizor, Certified Fraud Examiners (CFE), Sudski veštak za oblast finansija, računovodstva i revizije i Licencirani broker.
Autor i koautor tri knjige: Finansijska forenzika - Istraživanje korporativnog kriminala; Stečaj i stečajni bilansi i Sustav sprečavanja pranja novca – Nove prijetnje globalnoj sigurnostiTakođe, autor brojnih publikacija i predavanja iz oblasti revizije i istrage prevara u poslovanju.
 
 
 
 
Govornici
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže