You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Christian Walter

Christian Walter

Globalni Izvršni direktor, PKF Hospitality Group, Austrija


Christian Walter pridružio se PKF hospitality grupi 2003. godine. Sa sedištem u Beču, jedan je od dva globalna izvršna direktora grupe. Upravljajući timom od oko 100 konsultanata i saradnika, imao je ključnu ulogu u dovršavanju nekoliko stotina zadataka izvodljivosti, procene, pretraživanja operatera, dubinske analize i strateškog savetovanja širom sveta. Konkretno, Christian ima ogromnu stručnost u pregovorima o zakupu, upravljanju i ugovorima o franšizi.
Christian je takođe zadužen za odeljenje za koncepte + brendove grupe, kreirajući nove ugostiteljske proizvode za operatere, graditelje i investitore.
Pošto je stekao diplomu u biznis administraciji na minhenskom univerzitetu primenjenih nauka, Christian je upotpunio svoje obrazovanje u ugostiteljstvu na Univerzitetu Westminster u Londonu. Završio je nastavni plan i program obrazovanja za poslovne lidere na školi hotelske administracije Univerziteta Cornell u Itaci, Njujork. Christian je stekao praktično iskustvo u Brenners Park-Hotel & Spa u Baden-Badenu i u Hotelu “Vier Jahreszeiten” Kempinski u Minhenu pre nego što se pridružio PKF ugostiteljskoj grupi.
Osim što mu je karakteristična sklonost putovanjima, kako zbog posla, tako i iz zadovoljstva, Christian se posvećuje i aktivnosti kao predavač na Univerzitetu MODUL u Beču. Radio je kao regionalni potpredsednik (EMEA region) Cornell Hotel udruženje i koautor je raznih priručnika za ugostiteljsku industriju.
Govornici
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže