You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Frank Reul

Frank Reul

šef odjela za razvoj, AccorHotels / Orbis Istočna Evropa


Frank je trenutni šef razvoja kompanije AccorHotels / Orbis Istočna Evropa. Ima bogato iskustvo u hotelijerstvu i poslovanju. Karijeru je započeo 1988. u Briselu i Brižu u Belgiji, u visokim operativnim ulogama u AccorHotels. Ubrzo je unapređen u direktora za hranu i piće u Novotel Sheremetievo-2 u Moskvi, Rusija, 1992. godine.
Nakon tri godine boravka u Moskvi, vratio se u London i započeo deset godina dugu karijeru u Ujedinjenom Kraljevstvu u kompaniji AccorHotels. Počeo je u jednom od najprometnijih aerodroma u Novotelu, na aerodromu Heathrov, kao menadžer operacija. Potom je bio na nekoliko pozicija generalnog direktora hotela širom Ujedinjenog Kraljevstva: Novotel Preston, Novotel Southampton, Novotel Milton Keines, Novotel Bristol Center. 2006. preselio se u Tursku, gde je prirpemio i vodio jedan od ključnih hotela u Istanbulu, Novotel Istanbul. Potom je proveo dve godine kao generalni direktor u kompaniji Novotel Trabzon.
Nakon više od 20 godina službe u AccorHotelsu, imenovan je za generalnog direktora područja za Litvaniju, Letoniju i Estoniju, a zatim od 2014. godine za generalnog direktora područja za Rumuniju, Bugarsku i Makedoniju, gde je nadgledao poslovanje i razvoj, uključujući razvoj teritorije Balkana i Hrvatske. Od septembra 2017. godine imenovan je za šefa razvojne organizacije Orbis / AccorHotels za istočnu Evropu, a od 2018. godine obavlja funkciju potpredsednika razvoja kompanije Accor Istočna Evropa.
Tečno govori holandski, engleski, francuski, a takođe govori i nemački.
Strastveni je ljubitelj istorije, vina i Arsenala.
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže