IV Regionalna konferencija nekretnina, Ljubljana 2014

image
Ove godine u Ljubljani 2 i 3 oktobra započinje novi krug regionalnog druženja profesionalaca koji se bave razvojem nekretnina na teritorijama Srbije, Hrvatske i Slovenije. Proces započet 2012. u decembru okrenuo je dva puta krug između Ljubljane, Zagreba i Beograda. Fiabci Slo, Filipović i REBEC su tri tačke u godišnjoj ruti okupljanja koje ovaj put u oktobru započinje po treći put iz Ljubljane.

Konačno sazreva uverenje ali ne i samo uverenje, da međusobno poslovno povezivanje profesionalaca sa ova tri tržišta kvalitativno i kvantitativno fundira i trasira interesnu saradnju. Tri relativno bliska geografska tržišta, apsolutno različita, ali međusobno u ova krizna vremena definitivno upućena, uporno, temeljno i tendenciozno se umrežuju.

Biće to ponovo prilika da se razmene mišljenja nastala tokom proteklog perioda, da se pokrenu novi i utvrde postojeći poslovni interesi. Ovogodišnji evidentan pomak aprila meseca u Zagrebu, nastao priključenjem profesionalaca iz Bosne i Hercegovine, što se ponovilo i u Beogradu na ovogodišnjem REBEC-nastavlja se i u Ljubljani. Pa će tako prisustvo profesionalaca iz BiH okrenuti prvi krug u sve tri tačke regionalne poslovne saradnje.  

Po objavljenom program može se zaključiti da su se organizatori dodatno potrudili da program bude raznovrsniji a u saglasnosti sa aktuelnom situacijom u regionu.

Očekuje se veća poseta iz Hrvatske i Srbije što samim tim dodato potvrđuje kvalitet pionirske vizije ponuđenu i pokazanu decembra 2012. u Ljubljani. 

Na sledećem linku možete pogledati prošlogodišnji okrugli sto sa III regionalne konferencije:




O svim dodatnim informacijama možete se obavestiti na: 

http://conference.fiabci.si/ & http://www.fiabci.si/

Vidimo se u Ljubljani, 2 i 3 oktobra u BTC City-ju, Bratislavska cesta 8!