REBEC 2014 govornici - McGuireWoods London LLP

2014-06-08
image
McGuireVoods LLP je vodeća SAD advokatska kancelarija sa više od 900 advokata u 19 kancelarija u Sjedinjenim Državama i Evropi. Ove godine, između ostalih,  REBEC govornici su i Simon J. Cox i Petar Orlic sa kojima smo se družili u na MIPIM-u 2014.

Simon je McGuireWoods korporativni advokat sa sedištem u Londonu. On se bavi savetovanjem u oblasti preuzimanja i akvizicija u Velikoj Britaniji i na međunarodnom nivou, hartijama od vrednosti, privatizacijom i joint venture projektima, kao i savetovanjem u sektorima (energije i komunalneih usluga, finansijskih institucija, automobilskoj industriji, nekretnininama, vrenjem i destilacijom, spedicijom, hotelima i prirodnim resursima) . U svojoj 25 godina dugoj karijeri pravnika, gospodin Koks je radio na poslovima u Velikoj Britaniji, Centralnoj i Istočnoj Evropi (uglavnom u Bugarskoj, Rumuniji, Češkoj, Ukrajini i Rusiji), kao i u Turskoj, gde je na čelu Norton Rose's Turkey Desk-a, kao i na Dalekom istoku.

Petrova praksa u kompaniji McGuireWoods okusira se na sve aspekte korporativnog rada sa nekretnininama sa naglaskom na komercijalne akvizicije, finansiranje nekretnina i upravljanje nekretninama, kako u Velikoj Britaniji tako i u kontinentalnom delu Evrope.
On predstavlja institucionalne investitore, strane i domaće banake i razne druge investitore komercijalnih nekretnina.
U kontinentalnoj Evropi, Petar je blisko sarađivao sa FORTUNE 500 klijentom sa nedavnim transakcijama(ulaganjima) fokusiranim na centralnu i jugoistočnu Evropu i Rusiju.
Dok je sticao svoju diplomu dipl.pravnika, Petar je primio nagradu Erasmus tokom studija na Aristotelovom Univerzitetu u Solunu, Grčka.