Specijalna ponuda: REBEC tim Vas predstavlja u Beču na GREET Vienna 2014 - samo za najbrže!

image
Drugi put za redom, u Beču će se održati Global Real Estate and Economy Talks odnosno GREET Vienna, u periodu 19-20. maja 2014. 

GREET Vienna, konferencija i sajam, se održava u predivnoj reprezentativnoj Palati Donje Austrije - Palais Niederösterreich. Prisutnim profesionalcima sa regionalnog tržišta koje obuhvata Centralnu i Jugoistočnu Evropu, biće ponuđeno mnoštvo tema u vezi sa razvojem investicija u nekretnine, kao i teme u vezi sa  razvojem nekretnina namenjenih zdravstvu.

Ove godine, ključne teme konferencijskog programa biće vezane i za razvoj Zapadnog Balkana i SEE regiona. Panel na kome će Srbija imati ključnu poziciju kao tržište, stečenu evidentno rastućim interesovanjem stranih investitora, a posebno iz regiona CEE i SEE, održaće se 20. maja 2014., od 9.30-10.15 h. Moderator panela je Aleksandar Opsenica, REBEC direktor, a govornici su: Miodrag Gazibara, direktor prodaje i lizinga, Delta Real Estate - Serbia; Alexander Petritz, CEO, Institute for Structured Development (ISD) - Austria; Alexander Samonig, ECOVIS Managing Partner, vlasnik ECOVIS Confidas - Serbia; Srđan Vujičić, Real Estate Operations direktor, Coreside Savills – Serbia.

Pored pomenutog panela, Srbija će ove godine imati i posebno mesto u GREET Vienna 2014 izlagačkom delu. Na
na štandu Republike Srbije, odnosno u Serbia Lounge-u, srpske kompanije će ove godine imati priliku da prikažu svoje aktivnosti putem video-prezentacije i štampanog promo-materijala.
 
Zahvaljujući uspešnoj dugoročnoj saradnji sa osnivačima GREET Vienna događaja, REBEC tim Vam ovim putem, po povlašćenim cenama, nudi mogućnost predstavljanja Vaše kompanije, putem brošura, roll-up bannera, video prezentacija, i sličnog promo-materijala. Na ovaj način, predstavnici Vaše kompanije nisu u obavezi da prisustvuju samom događaju, ali će Vaša kompanija ipak biti predstavljana na ovom prestižnom okupljanju.
 
Pored promo-materijala, neophodno je da nam dostavite osnovne podatke o kompaniji i kontakt osobu, kako bi predstavnici REBEC tima mogli da upute zainteresovane posetioce na pravu adresu.
 
Slobodno nas kontaktirajte kako bismo na najbolji način sagledali Vaše potrebe i detaljnije dogovorili način saradnje u direktnom kontaktu: conference@rebec.rs
 
 
Imajući u vidu da pripremne aktivnosti za GREET Vienna 2014 ulaze u završnu fazu, naša specijalna ponuda traje od ponedeljka 11.05.2014 do petka 16.05.2014.
 
 
 
 Više detalja o događaju GREET Vienna možete videti na: www.greetvienna.com

Povezane vesti: GREET Vienna 2014 - kome se mogu ponuditi i predstaviti projekti iz Srbiji
                             Drugi put za redom u Beču: GREET VIENNA, 19-20. maj 2014.