Drugi put za redom u Beču: GREET VIENNA, 19-20. maj 2014.

image

31. mart 2014.
Drugi put za redom, u Beču će se održati GREET Vienna u periodu 19-20. maja 2014. 
GREET je akronim od „Global Real Estate and Economy Talks“. Beč je oduvek bio mesto sastajanja ljudi sa Istoka i Zapada i GREET VIENNA nastavlja tradiciju nastalu 2011. kada se poslednji put održao Real Vienna događaj.
Sada u organizaciji Sylvia Foissy - The International Business Multiplier, GREET Vienna se održava u predivnoj reprezentativnoj Palati Donje Austrije - Palais Niederösterreich. Prisutnim profesionalcima sa regionalnog tržišta koje obuhvata Centralnu i Jugoistočnu Evropu, biće ponuđeno mnoštvo interesantnih tema vezanih za razvoj investicija u nekretinine, kao i teme vezane za razvoj nekretnina namenjenih zdravstvu.
Ove godine, konferencijski program biće jako bogat. Program će pored ostalog biti interesantan jer će ključne teme biti vezane i za razvoj Zapadnog Balkana i SEE regiona. U razgovoru sa organizatorima ovog događaja, najavljen je panel na kome će Srbija imati ključnu poziciju kao tržište, stečenu evidentno rastućim interesovanjem stranih inevstitora, a posebno iz regiona CEE i SEE.
Posle upravo završenih parlamentarih izbora u Srbiji, mnogo se očekuje od najave nove Vlade u vezi sa koracima kojim će se dalje nastaviti ubrzani razvoj Srbije u institucionlanom i investicionom smislu.
 
Više detalja o događaju GREET Vienna možete videti na: www.greetvienna.com