XXI Expo Real, 23 jul 2018

2018-07-23
image
Ovogodišnji Expo Real, dvadeset prvi u nizu i po redu, održaće se od 8-10 oktobra na starom mestu. Na sajmištu grada Minhena, na nekadašnjoj lokaciji starog aerodroma, na oko 70.000m2, okupiće se  specijalizovana klijentela iz sveta razvoja investicija u nekretnine. Na ovoj pijaci ponudiće se roba / projekti svih vrsta nekretnina, a potencijalni kupci / mušterije, pokušaće da zadovolje svoja očekivanja i potrebe / da zauzmu svoje mesto u jasnoj strukturi razvoja nekretnina.
 
Ovaj događaj se svrstava u prvokategorne specijalizovane događaje “nekretninaša” i poseduje prepoznatljivu internacionalnu pozicioniranost. U okviru izlagačkih hala, organizuje se 8 specijalizovanih foruma / konferencija, koje traju sva tri dana ovog događaja. Najavljuje se nastup i učešće preko 500 govornika na ovim forumima, pa je sva prilika da se prevaziđu svi rekordi koje su organizatori do prošle godine postigli. Pored očekivanih Expo Real i Investment Location Foruma, Real Estate Innovation i Disccusion & Networking Foruma, Intelligent Urbanisation i Planning & Partnership Foruma, skrećemo pažnju na održavanje Grand Plaze, posvećene retail sektoru, pokrenutog pre 2 godine. Očekuje se održavanje preko 300 događaja / promocija kao samostalnih akcija učesnika, po čijem broju je Expo Real takođe poznat.

 
Ima li predstavnika iz Srbije ove godine?
Na tri meseca do početka ovogodišnjeg Expo Real-a možemo sa sigurnošću reći da će Srbija ove godine biti zastupljena i sa štandom. Osam opština iz Vojvodine pod vođstvom VIP-a i pokrajnskog RAS-a pokušaće da skrene pažnju na svoje investicione potencijale. Imajući u vidu ovogodišnje, za sada postignute ekonomske pokazatelje, rastući broj projekata u industriji i nekretninama, Srbija je potvrdila svoju investicionu prepoznatljivost i preporučenost u regionalnom smislu, u regionu Jugoistočne Evrope.


Nadamo se da će štand naših izlagača ohrabriti domaće posetioce da brojnije posete ovaj događaj. Takođe, verujem da će Srbija zahvaljujući ovom štandu pronaći i svoje mesto na jednom od 8 foruma u nekoj od regionalnih tema. Očekuje se da i vremenska prognoza bude odgovarajuća u to doba godine kao I ranijih godina. Bez kiše i sa puno jesenjeg sunca.

Vidimo se u Minehu na Expo Real 2018.