Kompletiran panel o projektnom finansiranju, 23. april 2018

2018-04-23
image
Aktuelne potrebe finansiranja investicinog razvoja nerketnina, nameću iznalažnje novih, poboljšanih i optimizovanih procedura i pravila u procesu sprovođenja projektnog finansiranja. Na panelu koji se zove Projektno finansiranje nekretnina, pod organizacionom palicom predstavnika ReedSmith LLP-a svoje prisustvo su potrvdili: Mrs. Olina Maglovski, nezavistan finansijski konsultant, Mrs. Agnes Molnar saradnik u ReedSmith LLP-u, Mrs. Gabriela Tegeltija Reyes Vidrio, Rukovodilac sektora za nekretnine u UniCredit Bank Srbija ad, Gdin Ivan Gazdić, Partner, Bojović & Partners, Advokatska kancelarija i Gdin Bojan Stanojević, Partner, Boyden d.o.o.

Već je sada publika iskazala posebno interesovanje za ovaj panel, imajući u vidu reprezetnatavnost govornika i sadržaj najavljenih tema. Imajući u vidu da se na tržitšu pojavljuju sve veći i kompleksniji projekti, koji su sve finansijski zahtevniji, a kako je sindikacija finansiranja postala „mnogo naporna“ od ovog panela se očekuje diskuja koja treba da ukaže na kom putu i na koji načen se mogu pronaći adekvatna rešenja.

I jedna, možda još bitnija činjenica vezana za ovaj panel to je veća brojčana zastupljenost profesionapaca ženskog roda, što je na ovakvim specijalizoavnim događajima vrlo retka pojava. I ovo je još jedna REBEC, ovogodišnja referenca.