Advokatski panel popunjen, 7 maj 2018

2018-05-07
image
Danas je potvrđeno učešće poslednje pozvanog govornika na Reginalnom pravnog/Advokatskom panelu koji se održava po porgramu 19. Juna sa početkom u 1045 u konferencijskoj Sali 1 kongresnog bloka Hilton hotela. Panel nosi radni naziv „Aktuelne pravne teme u SEE regionu“. Moderator je predstavnik ReedSmith LLP-a iz Lonodna, gdin Petar Orlić, a poslednji govornik koji je potrvdio  učešće na ovom panelu je Peter Horvai-Hillenbrand, Partner, Rukovodilac odeljenja bankarskih i finansijskih tržišta, Oppenheim, Mađarska On se pridružio govornicima iz Rumunije, Bugarske i Srbije.

Iz Rumunije dolazi Gdin Victor Constantinescu, Partner, Šef odeljenja nekretnina za regiju jugoistočne Evrope sa sedišetm u Bukureštu, renomirane advokasteke kancelrije Kinstellar Rumunija. Iz Bugarske dolazi i nastupa  Gdin Stephan Kyutchukov, Partner-osnivač, DGKV Advokatska kancelarija iz Sofije Bugarska. Iz Srbije pokrivajući i teme ex YU regiona, učestvuje i nastupa Gđa Marija Bojović, Partner, Advokatska kancelarija Bojović & Partneri.

Biće ovo izuztena prilika da se sa prve linije fronta profesionanih advokatskih usluga, uporedi teorija i praksa u SEE regionu kao što će prisutni biti u prilici da se uvere koliko je Srbija blizu ili još daleko od važećih uzansi koje važe u Evropskoj Uniji na ove teme.

Interesantno je napomenuti da je ove godine na REBEC-u i njegovim drugim panelima, učešće potvrdilo još dve advokastke kancelarije i to: CMS čiji predstavnik odlazi iz Beča i predstavnci Advokastke kancelarije Moravčević Vojinović iz Beograda, koji posluju u saradnji sa renomiranim Schoenherr-om.