FESTLENT upisan u registar, 30.Maj 2018

2018-05-30
image
Osnivač i porketač REBEC događaja, FESTLENT D.O.O. upisan je u imenik Organizatora kontinuiranog profesionanog usavršavanja licenciranih procenitelja 30 maja ove godine.  Po rešenju Ministra finansija vlade Republike Srbije, broj 401-00-1796/2018-16 FESTLENT je potvrdio u propisanim zakonskim okvirima  potreban i dovoljan organizacioni, programski, profesionalni i stručni okvir.

To je još jedan od pokazatelja da je REBEC u svojoj desetogodišnjoj praksi i tradiciji, postavio dobar temeljac da izvorno koncipiran specijalizovan događaj, posevećen investicinom razvoju nekretnina, preraste u događaj koji ima i potvrđen edukativan karakter.

Za ovaj REBEC 2018, koji će se za nešto više od dve nedelje održati u Hilton hotelu, biće to dodatni podsticaj da sada već zavidan broj od preko 100 licenciranih procenitelja svojim učešćem i prisustvom dopune i prošire svoja teoretska i praktična znanja, zajedno sa preko 100 govornika i još preko 200 ostalih posetilaca koji nisu procenitelji. 

Analizom okolnih tržišta, sem Property Foruma koji se godišnje održava u pet različitih gradova Evrope, iza koga organizaciono i partnerski stoji kancelarija RICS-a u Budimpešti, REBEC je jedini na ex YU tržištima i u ostatku SEE regiona, koji ima sličnu važnost, specijalizaciju i potvrđenu sertifikaciju.