Saopštenje / najava XIII Filipović RE Konferencije

image
U Zagrebu se 25 i 26. aprila održava XIII po redu RE Konefercnija. Kao i do sada, tradicionlano u hotelu Epslanada okupiće se profesionalci iz Hrvatske ali i profesionalci iz regiona da uporede svoje i čuju druga mišljanja, stavove trenutnog razvoja investicionog tržišta nekretnina kao i predviđanja u narednom periodu.

Ono po čemu će ovaj događaj ući u istoriju, makar se tako očekuje, to je da prvi put u konferencijskom programu organizatori dodeljuju jedan panel vezan za razvoj investcionog tržište nekretnina Beograda odnosno Srbije. Na još dva dodatna panela, biće prisutni govornici iz Srbije što se do sada nije nikada desilo. To je još jedan nesporan pokazatelj evidentnog potencijala i primamljivosti srpskog investicionog tržišta nekretnina. Na panelu o Beogradu / Srbije biće ukupno 8 govornika, od kojih dva uvodničara i 5 govornika.
Detaljnije možete videti na seledećoj web putanji ove konferencije:
www.filipovic-advisory.com/datastore/filestore/35/XIII_Conference_Program.pdf
Na REBEC Fb stranici biće omogućeno praćenje direktnog prenosa ovog panela. Čekamo Vas u Zagrebu da zajednički potpomognemo i pojačamo ovaj panel i ovaj događaj.