Retail panel sa REBEC 2015.

image
U povodu održavanja ovogodišnjeg MAPIC-a, već smo objavili SEE retail ažuriranje vezano za prikaz aktuelne situacije razvoja ovog dela tržišta nekretnina. Sa posebnom željom da istaknemo ovu granu nekretnina, koja svake godine pokazuje više nego vidan rast u Srbiji posebno u pogledu broja investicija i njihovog apsolutnog godišnjeg finansijskog iznosa, prilažemo link sa ovogodišnjeg REBEC Retail panela koji je ovu temu prikazao.
Imajući u vidu da je ova tema već tri godine za redom nalazila svoje ključno mesto u REBEC konferencijskom programu,  prilažemo  linkove sa retail panela iz 2013, 2014 i ovogodišnjeg.
Retail panel 2015:

Ovo je neprevaziđena prilika da se zainteresovani uvere, na osnovu izjava sa ranijim panelima, kako se od 2013. do danas ova priča u Srbiji razvijala sa predstvaljanjem određenih očekivanja vezanih za bližu i dalju budućnosti. REBEC je sada u prilici da predstavi i zaokupi pažnju svojih posetilaca i gledaoca i na ovaj način.
Retail panel 2014:

A možda već sledeće godine, REBEC ponudi i više vezanih tematskih panela posvećenih razvoju retail i šoping poslovanja u Srbiji ali i u regionu. 
Retail panel 2013:

O tome ćemo Vas blagovremeno obaveštavati u narednom periodu do sledećeg REBEC događaja!
Posebno će biti interesantna saznanja do sledećeg REBEC-a o skorijim preuzimanjima dela ili celina šoping centara po Srbiji od strane Južno Afričkih investicionih fondova.
U svakom slučaju biće zanimljivo!