Kompletiran panel o SEE regionu na ovogodišnjem Expo Real-u

image
U našoj prethodnoj vesti objavili smo i najavili predstavljanje tri tržišta iz SEE regiona i našeg okruženja. U međuvremenu je određen i treći govornik. Pored gdina Jakovca i Gdina Wachering-a govornik će biti Gdin Patrick Zehetmayr, zamenik glavnog managera u Commercial Real Estate diviziji Erste Grupe iz Beča.

Što se tiče izlaganja tokom pretraživanja ako se zadaju reči Slovenija sada se vidi izlagač SPIRIT, državna agencija Slovenije za promociju inovacija, investicija i turizma. To je štand u hali B2 broj 410. Situacija sa Srbijom i Hrvatskom još nije potpuno jasna. Tokom pretraživanja mogu se pronaći jedan izlagač i jedan su-izlagača koji imaju svoje štandove a koji su u svojim profilima naveli interesovanje  a možda i predstavljanje projekata sa ova dva tržišta. To su SES Spar GmbH u hali A2 sa štandom na poziciji 112 koji samostalno nastupa i Falkenstener, suizlagač na velikom štandu u hali C2 na poziciji 230 gde pored njih nastupaju pored ostalih još i Accor grupacija, Carlson Rezidor hotel grupa i Christie + Co GmbH.

Kada pak zadate kriterijum osetilaca koji su zainteresovani za Srbiju za sada ih ima njih 5. Verujemo da će ih do početka ovogodišnjeg Expo Real biti mnogo više.