Da li će se Srbija pojaviti na Expo Realu 2015?

image
Pred nama je naredni  veliki događaj vezan za promociju i privlačenje investicija u nekretine. EXPO Real web sajt je svakim danom sve posećeniji i oni pravi profesionalci, uveliko plasiraju i najavljuju svoje prezentacije i poslovne sastanke na kojima će pokušati da pokrenu  i postignu svoja nova partnerstva.

Kao i obično, minhensko sajmište ćeove godine po osamnaesti put od 5-7 oktobra, tradicionalno u tri dana prvog ponedeljka u oktobru, biti centar ovog dela sveta. U poslednjih nekoliko izdanja, Expo Real-a bilo je popunjeno svih 6 ponuđenih hala pa se i ove godine može očekivati ista ili čak bolja popunjenost izlagačkog prostora u halama A1-A2, B1-B2 i C1- C2, posebno imajući u vidu oporavak prateće specijalizovane industrije.

Što se tiče izlagača iz Srbije, nemamo pouzdanih informacija o potvrdi da će biti i ove kao i prošle godine štand vezan za promociju i privlačenje investicionih mogućnosti projekata koji dolaze iz Srbije. Da podsetimo da je prošle godine na Expo Realu-u predstavnik i nosilac izlagačkih aktivnosti iz Srbije bio region Banat. Tada je 12 opština iz Banata, dela AP Vojvodine predstavilo svoje mogućnosti pa se nadamo da će to uspeti da sprovedu i ove godine.