REBEC 2015 retail panel

image
U očekivanju održavanja ovogodišnjeg REBEC događaja, jedna od najprivlačnijih tema, sigurno će biti panel namenjen razvoju maloprodajnih nepokretnosti. 
To je panel za koji je karakteristična tradicija - tandem gdin Samonig i gdin Graggaber. Jedan kao tradicionalni moderator, a drugi kao stalni nezaobilazni govornik na ovom panelu.
 
Ove godine pored njih, na panelu će kao govornici učestvovati kao govornici gđica Tijana Vujović, CEO Confluence i gdin Đura Stanić, predsednika Upravnog odbora, BlackOak Developments. Da podsetimo, to su bili govornici na REBEC 2012 na tematski slično koncipiranom panelu.
 
Govornik koji premijerno nastupa i na ovom panelu i na REBEC-u, je gdin Nemanja Savčić, director razvoja NEPInvesta u Srbiji. 
Posle prve ozbiljnije transakcije u Srbiji, NEPInvest će najverovatnije u narednom periodu biti sve više u žiži interesovanja mnogih developera koji se bave razvojem retail sektora u Srbiji.
 
Kao najavu i uvod u održavanje ovogodišnjeg retail panela, možete pogledati snimak panela na ovu temu iz 2013. i 2014. godine.
 
Retail panel iz 2013. možete pogledati ovde:



A panel iz 2014. ovde:  



 
U očekivanju da gđa Danka Gladović, koja je pozvana, konačno potvrdi učešće na panelu o maloprodaji, sa nestrpljenjem očekujemo održavanje ovog panela na REBEC 2015.
 
On je prema konferencijskom programu zakazan za utorak, 23. juna od 16:15h, u konferencijskoj sali 1, kongresne sale „Nikola Tesla“ u Hotelu Metropol Palace u Beogradu.