Predstavnici Faegre Baker Daniels LLP dolaze u Beograd

image
Organizatori ovogodišnjeg REBEC-a sa posebnim zadovoljstvom žele da sa profesionalnom javnošću podele zadovoljstvo i da saopšte, da se renomirana advokatska kancelarija, preko svoje ispostave u Londonu, Faegre Baker Daniels LLP, odlučila da ove godine uzme učešće na REBEC 2015.

Pored toga što će renomirani govornici na konferencijskom programu u okviru tema vezanih za razvoj investcija u nepokretnosti i  u delu vezanom za razvoj JPP-a, Faegre Baker Daniel LLP se odlučio i da bude jedan od ovogodišnjih sponzora REBEC 2015.
Osnovana davne 1863 u Americi, sa sadašnjih preko 750 advokata i konsultanata, Faegre Baker Daniels LLP pokriva i brani poslovne interese svojih klijenata u preko 100 zemalja sveta. Danas, Faegre Baker Daniels LLP se nalazi na listi 75 najvećih advokatskih kancelarija sveta, čije je sedište u Sjedinjenim Američkim Državama.

Neke od usluga koja ova renomirana kompanija može da Vam ponudi i kvalitetno pruži, možete pogledati ovde: http://www.faegrebd.com/london

Sa sajta komanije, možete pogledati reference u domenu razvoja PPP projekata ovde: http://www.faegrebd.com/p3

Usluge koje Faegre Baker Daniels LLP pruža u okviru razvoja investicija u nekretnine, možete videti ovde: http://www.faegrebd.com/real-estate
 
U narednih desetak dana posebno ćemo saopštiti koji predstavnici Faegre Baker Daniels LLP će uzeti učešće na pojedinim, tačno određenim konferencijskim panelima.