Vidimo se u Beču: 20 & 21. maj 2015 @ GREET Vienna

image

Ove godine, treći put za redom, nastavlja se kontinuitet održavanja GREET Vienna događaja.
U predivnom ambijentu Palate Donje Austrije - Palais Niederösterreich, organizatori će okupiti ključne profesionalce iz CEE i SEE regiona. Oni će prokomentarisati događaje i tendencije koji su se dogodile u proteklih godinu dana. Naravno, od govornika se očekuje da, pored kvalitetnih diskusija i prezentacija, pokušaju da predstave i približe projekcije i investiciona očekivanja u narednih godinu dana na ciljanim tržištima regiona CEE i SEE.

Kao i prošle godine i ove godine se možemo pohvaliti da će Srbija biti predstavljena na posebnom panelu, kao što se može videti na: http://greetvienna.foissy.at/images/pdf/21_May-ConferenceProgram_GREET.pdf

Prošle godine diskusija sa ovog panela je ocenjena kao vrlo kvalitetna. Delove tog panela možete videti na sledećim snimcima:









Zahvaljujući dobrim predviđanjima i aktuelnim događajima na investicionom tržištu Srbije, nije nikakvo iznenađenje što će i ove godine Srbija kao tržište i posebna tema, imati svoj posebno organizovan panel.

Srbija će i ove godine u okviru izložbenog dela GREET Vienna ponovo ima svoj štand. Ovoga puta, lokalna uprava Grada Zaječara (http://www.zajecar.info) predstaviće svoje investicione mogućnosti, posebno imajući u vidu poziciniranost ovog grada i blizinu graničnog prostora između Rumunije i Bugarske.

Regionalizacija i razvoj, pospešivanje zajedničkog razvoja pograničnih teritorija širom Evrope i ovde mogu biti predstavljeni  uz poseban i očekivani uspeh. Biće to ponovo prilika da se istaknu investicioni potencijali Srbije i da se svim prisutnima, približe prednosti ulaganja u Srbiju i region.

REBEC tim Vas poziva da posetite ovogodišnji GREET Vienna događaj i uverite se u očekivani kvalitet najavljenog panela, uz obaveznu posetu štandu Grada Zaječara. Objavljeni program ovogodišnjeg GREET Vienna događaja najavljuje bolji i obuhvatniji sadržaj u odnosu na prethodne dve godine.

Jasno je da GREET Vienna dostojan naslednik Real Vienna događaja i da krupnim koracima nastavlja dalje putem kojim je do 2011. godine išao događaj Real Vienna.