22 dana do početka EXPO REAL događaja

image
Ubrzano se završavaju pripreme za ovogodišnji EXPO REAL događaj. Posetioci, oni disciplinovaniji, su već kupili ulaznice i odavno već zakazali svoje sastanke sa ciljanim partnerima. Izlagači doteruju svoje satnice događaja i sastanaka, da za tri dana na svojim štandovima, ostvare što veće učinke i da pokrenu što vrednije i brojnije kontakte. Organizatori ulaze u poslednje tri nedelje gde se manje više, sve već uradilo i objavilo. Ostaje vremena još samo za one filigranski perfektne korake koji će ovogodišnji događaj svim zainteresovanima, doneti pozitivne učinke koji se ne mogu na nekoj sličnoj manifestaciji realizovati.
 
 
I TV ekipa Remix Produkcije iz Srbije se sprema na put. Ugovoreno je već 11 termina za intervjue sa prestižnim učesnicima koji su kao i prošle godine, kada je ova produkcija prvi put gostovala na EXPO REAL 2013, i ove godine izrazili spremnost da odgovore na naša pitanja. Očekujemo da odgovori kao i prošle godine, pobude dovoljno interesovanja, i to ne samo za publiku iz Srbije, već i sa tržišta zemalja bivše Jugoslavije.
 
Verujući da radimo pozitivne stvari, pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju na office@agnekretnine.com ili / i office@rebec.rs kako bismo što kvalitetnije pripremili, zabeležili  i posle ovogodišnjeg EXPO REAL -a objavili sa Vama naše TV radove.
 
Pokušaćemo da bez obzira što ove godine Srbija nema svoj štand, prenesemo očekivanja i stavove izabranih i preporučenih profesionalaca o kvalitetu poslovnih očekivanja koje tržište nekretnina u Srbiji i regiona omogućuju, kao što smo to uradili prošle godine. U međuvremenu, do početka ovogodišnjeg EXPO REAL događaja, želimo da naše klijente i gledaoce, podsetimo na izabrane prošlogodišnje izjave koje smo već objavili.  Želimo da ih ponovo istaknemo i podsetimo na činjenice koje su nam saopštili prethodne godine.