Nikola Avram, Osnivač & CEO, Alpha Hotel Management & Valdarke

2023
image
Sa više od 20 godina iskustva u hotelijerstvu i turističkoj industriji, uključujući renomirane međunarodne
i regionalne grupacije u jugoistočnoj Evropi kao što su Valamar Hotels & Resorts, Vienna International, Adriatic Luxury Hotels i MK Grupa – hotelska divizija, doprineo je znanjem i iskustvom u sve faze upravljanja hotelskom imovinom od koncepta i razvoja do operativnog izvršenja i dugoročnog planiranja.
Nikola Avram je od 2019. godine osnivač Alpha Hotel Management kompanije i trenutno obavlja funkciju CEO. Odgovoran je za viziju kompanije, razvoj poslovanja i operativno upravljanje,
pružanje izvanredne usluge gostima, u skladju sa standardima i zahtevima međunarodnih partnera za svaki zastupljeni brend, koristeći veliko poznavanje lokalnog tržišta u skladu sa sertifikatom Marriott International-a, garantuje da i vlasnici nekretnina i međunarodni partneri dobijaju najveću vrednost iz svakog projekta – od konceptualne faze poslovanja do operativnog upravljanja.
Nikola Avram se priduružio MK Grupi 2010. godine kao CEO kompanije MK Mountain Resort i od tada igra ključnu ulogu u osmišljavanju i izvršavanju strateških planova kompanije sa ciljem jačanja strategije brenda kompanije. Bio je odgovaran za pokretanje komercijalne tranformacije kompanije u skladu s digitalizacijom i inovacijama hotelskih proizvoda i usluga.
Rukovodio je većim brojem akvizicija hotela kako bi pozicirao MK Hotelsku diviziju kao vodeću regionalnu hotelsku kompaniju na Zapadnom Balkanu.
Nikola 2021. preuzima porodičnu firmu Valdarke Doo koja se poslednjih 20 godina aktivno bavi investiranjem u nekretnine a u 2021. godini su stečeni svi neophodni uslovi za pokretanje izgradnje novog 5* boutique hotela na lokaciji Lungo Mare na Cresu, u gradu u kojem je rođen i odrastao.
Valdarke je firma koja ima za cilj investirati u male luksuzne boutique hotele s 40 do 90 soba koje se ističu autentičnim dizajnom, visokim nivoom usluge i jedinstvenom ponudom.