Igor Džuklevski, Tehnički direktor, EnergoGroup

2019
image
Igor Džuklevski je master inženjer građevinarstva sa preko 15 godina iskustva u izvođenju i projektovanju najrazličitijih građevinskih objekata, kao što su stadioni, objekti hidrotehničke infrastrukture, industrijski objekti, luksuzni poslovni i hotelski kompleksi, šoping centri i visoke zgrade.
 
U toku svog bogatog iskustva radio je u vodećim firmama na našem tržištu kao što su „SAM Projekt“, „VMS Ltd“, a od 2006. godine radi u građevinskoj firmi „ENERGOGROUP“ gde od 2014. godine obavlja funkciju tehničkog direktora i rukovodioca departmana za tehničke poslove. Na funkciji koju trenutno obavlja posvećen je pružanju vrhunske usluge i najzahtevnijim klijentima, a koja podrazumeva kvalitetna, bezbedna i održiva inženjerska rešenja uz poštovanje svih postavljenih uslova ograničenja.
 
Veštine strategijskog i operativnog menadžmenta, kao i znanja iz oblasti korporativnog upravlja, zajedno sa licencama za odgovornog projektanta i odgovornog izvođača radova, Igor je stekao radeći na nekim od najkompleksnijih objekata na našem tržištu i u regionu, a među kojima su neki od najinteresantnijih: Ušće Tower Two, Kneza Miloša Residence, GTC III Office Park i mnogi drugi.