Boris Ignjatović, Managing Director, ZEPTER Real Estate

2019
image
Gospodin Ignjatović je vrhunski međunarodni izvršni direktor sa preko 20 godina profesionalnog iskustva iz SAD-a, Evrope i Afrike, koji se pridružio ZEPTER Real Estate-u 2015. Poseduje veliko iskustvo u investicijama u nekretnine, upravljanju imovinom, razvoju, upravljanju nekretninama i objektima, bankarstvu, građevinarstvu, zajedničkim ulaganjim, M&A, due diligence, NPL-ovima, management consulting, maloprodaja, lizing, prodaja, itd.
 
ZEPTER Real Estate upravlja jednim od najvećih portfelja nekretnina na zapadnom Balkanu, optimizirajući vrednost višestruke imovine, kreirajući i izvršavajući portfolio strategije za 380.000 m2 postojećih maloprodajnih, kancelarijskih, logističkih, hotelskih i industrijskih objekata, sa 350 aktivnih ugovora o zakupu. ZEPTER Real Estate takođe predvodi investicije i razvoj više od 1.000.000 m2 mešovitih projekata, uključujući stambene, kancelarijske, maloprodajne, hotelske, jaht marinske i skladišne projekte.
 
Zajedno sa kineskim partnerom IIHAI Group, ZEPTER Real Estate razvija projekat mešovite namene "ZEPTERRA" na Novom Beogradu gde je početak izgradnje planiran za septembar 2019. godine. Gospodin Ignjatović je diplomirao na Univerzitetu Sjeverne Karoline u Šarlotu u SAD-u i prešao na MBA na Univerzitetu u Šefildu, Engleska. Završio je i nekoliko kurseva za upravljanje projektima, tečno govori srpskohrvatski i engleski, i poseduje znanje nemačkog, ruskog i španskog jezika.