Tomislav Zovko Co-Founder & CEO, Irundo, Holiday Rental Apartments, Hrvatska

2019
image
Svako od nas voli da se priseti početaka, kao i mi. Do nedavno Irundo je bio poznat kao Zig Zag. Naši početci nas vraćaju u 2011. godinu, kada smo puni strasti i entuzijazma želeli pokrenuti modernu kompaniju za iznajmljivanje stanova koja bi pratila svetske trendove.
 
Sa osmehom i ponosom se sećamo tih početaka i zahvalni smo za sve što smo naučili. Ugradili smo dragoceno znanje, iskustvo koje smo sakupili na našem putu, kao i duboko razumevanje želja naših gostiju u temelje Irunda.

U Irondu verujemo u topli osećaj doma, gde se rado vraćamo posle uzbudljivog dana provedenog u istraživanju novih destinacija. Taj osećaj sigurnosti i udobnosti nam još više pomaže da u potpunosti uđemo u samu bit grada, koji smo posetili.

Upravo zbog toga, naš brend je nazvan po lastavici (na latinskom hirundo), migratornoj ptici koja se uvek vraća kući u svoje gnezdo, a može se izgovoriti i kao "trčati" (I-run-do), jer vas uvek želimo ohrabriti da izađete i upoznate grad očima njegovih stanovnika.

Zato su naši apartmani smešteni u samom srcu grada i pozivaju vas da istražite poznate gradske znamenitosti, kao i one koje su poznate samo stanovnicima grada. Želimo da probate najbolja domaća jela, kupite najsvežije povrće na lokalnim pijacama, budete inspirisani gradskim galerijama i muzejima ili se zabavite u noćnim klubovima i barovima.