Goran Ocokoljić, Ko-osnivač tehnički direktor, Ntropy Analitics, Srbija

2019
image
Goran Ocokoljić ima više od 25 godina iskustva u IT i marketingu. Njegova ekspertiza u oba polja mu omogućava da kombinuje iskustvo i kreira aplikacije koje imaju stvaran uticaj na ljudske živote. Goran poseduje brojne nagrade za digitalni marketing i sve ove nagrade temelje se na kreativnoj upotrebi naprednih tehnologija u marketingu.

Goran je kao suosnivač i tehnički direktor Ntropi Analitics-a koristi svoja prethodna iskustva iz oblasti marketinga i tehnoloških kompanija u kojima je radio kao CTO i CMO kako bi stvorio pametnu gradsku platformu baziranu na IoT i cloud tehnologijama, koja se koristi za merenje i analizu relevantnih faktora koji objektivno određuju kvalitet života u savremenom gradu. Analiza ovih podataka daje nam brojna saznanja koja se mogu koristiti za poboljšanje života građana i predviđanje različitih vrsta budućih događaja.

Osim toga, Goran ima više od 12 godina iskustva kao predavač na nekoliko fakulteta kao što su RAF, ITS i Fakultet za dizajn, gde je predavao osnove multimedija, veb razvoja i još mnogo toga.