Jacqueline Stuart, MRICS, Osnivač i Direktor, Slovenia Invest & Hotel invest International,

2019
image
Žaklin je osnivač i direktor Slovenije Invest i Hotel invest International. Njen rad obuhvata prodaju nekretnina, zastupanje stanodavaca i stanara, studije izvodljivosti, procene i druge savetodavne usluge. Postala je članica RICS-a u julu 2017. godine. Slovenia Invest je osnovana u februaru 2008. godine. Hotel invest je lansiran u februaru 2015. godine. Petočlani tim se sastoji od profesionalaca u oblasti nekretnina iz tri zemlje. Žaklin je bila odgovorna za prodaju 14 hotela u jugoistočnoj Evropi, što je čini najgostoljubljivijim brokerom u regionu. Poseduje sertifikat iz analitike hotelske industrije iz Američkog udruženja za hotele i smeštaj.
 
U protekle dve godine Jackueline i njene kolege procenile su 127 nekretnina, zaključile 130 transakcija zakupa kancelarijskog, maloprodajnog i industrijskog prostora, i uspešno prodale / kupile 12 komercijalnih nekretnina u ime klijenata poput banki, institucionalnih investitora, pojedinaca sa visokom neto vrednosti, lokalnih i međunarodnih kompanija.
Njena reference za brojne medije uključuju SEENEWS, Retail Space Yearbook, Property Investor Europe, Finance i Slovene broadcast media. Žaklin se smatra stručnjakom na slovenačkom tržištu nekretnina i redovno doprinosi člancima za slovenačke dnevne novine i druge štampane i elektronske medije. Ona je držala govore na sajmu Expo Real, Vienna Real, godišnjoj konferenciji o nekretninama u Sloveniji, SDBP, balkanskom brifingu Properti Investor Europe, ICSC SEE retail konferenciji i Londonskoj NPL konferenciji.

Žaklin je radila u industriji nekretnina više od 20 godina. Ona je ušla u uži izbor za žene-komercijaliste nekretnina za centralno-istočnu Evropu u januaru 2019. godine.

Specijalnosti: Žaklin ima posebnu stručnost u hotelskom posredovanju, kancelarijama, industriji, maloprodaji, procenjivanju nekretnina, marketingu nekretnina i projektnom finansiranju.