Thomas Emanuel, Direktor, STR

2019
image
Thomas Emanuel je direktor u STR-u. Sedište mu je u Londonu i vodi tim koji se fokusira na poslovanje s partnerima iz industrije. Svoju karijeru proveo je u hotelskoj industriji, počevši od 2000. godine sa Miki Travel-om, pre nego što se pridružio Hyatt Hotel & Resorts-u, gde je stekao iskustvo u transakcijama u domenu svetske korporativne prodaje kako i na nivou transakcija vezane za imovine. Tomas je potom vodio korporativnu prodaju Hazlitt/ovih hotela, grupe nezavisnih butik hotela u Londonu.

2006. godine, Thomas se pridružio Deloitte HotelBenchmark timu, gde je bio odgovoran za kreiranje i vođenje odeljenja za razvoj poslovanja. Tu ulogu je obavljao do formiranja STR u martu 2008. godine i od tada se fokusirao na nadgledanje brze ekspanzije STR-a izvan Severne Amerike. Tokom svog boravka u STR-u, Thomas je stekao bogato iskustvo u radu sa hotelima, investitorima, developerima, konsultantima, bankama, vladama, kompanijama za upravljanje destinacijama i mnogim drugim. Tomas je bio gostujući predavač na Ecole hoteliere de Lausanne, i bio je pozvan i učestvovao na sastancima OECD-a na visokom nivou o turističkim politikama.

Putujući intenzivno, Thomas je radio u više od 45 zemalja širom 6 kontinenata i redovno govori na velikim konferencijama o ugostiteljstvu širom sveta. Često je intervjuisan i zbog svog uvida u hotelsku industriju putem vesti, uključujući CNN, Bloomberg, CNBC, kao i u raznim turističkim i ugostiteljskim publikacijama.