Slavko Carić, Izvršni direktor Erste banke Srbija, članica Erste Grupe

2018
image
Slavko Carić je izvršni direktor Erste banke Srbija, članice Erste Grupe, jednog od najvećih pružalaca finansijskih usluga u centralnoj i istočnoj Evropi. Rođen je 1971. godine i stekao je obrazovanje u Americi i Švajcarskoj, gde je 1995. godine diplomirao poslovnu administraciju na Univerzitetu u Ženevi. Tokom svoje karijere osnovao je nekoliko uspešnih kompanija iz oblasti trgovine i finansija.
Gospodin Carić veoma dobro poznaje poslovno okruženje u Srbiji zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u investicionom bankarstvu i tržištu kapitala u Srbiji.
U januaru 2009. godine Slavko Carić postao je predsednik Upravnog odbora Erste banke u Srbiji. Ranije je od 2007. godine bio zamenik predsednika Erste banke u Srbiji, zadužen za razvoj korporativnog poslovanja i tržište kapitala.
Slavko Carić je član Evropske trilateralne komisije i aktivno učestvuje kao član Trilateralne komisije Srpske nacionalne grupe. On je predsednik Odbora za porez i finansije Am Cham-a i predsednik Upravnog odbora S-Leasinga.
Dobrovoljno obavlja funkciju člana Odbora britansko-srpske privredne komore i člana Upravnog odbora Srpske asocijacije menadžera.
Govori engleski, francuski, italijanski, ruski i nemački.