Dilek Sezer, Director razvoja, Orbis/ Accorhotels Jugoistocna Evropa

2018
image
Dilek je trenutno direktor razvoja za Orbis / Accorhotels u regionu Jugoistočne Evrope.
Dilek, se zaljubila u hotelijerstvo tokom inženjerskih studija, započela je svoju hotelijersku karijeru sa kompanijom Accor 1988. godine u Turskoj. Zatim se preselila u Veliku Britaniju gde je bila zadužena za  veliki broj menadžerskih pozicija, uključujući poziciju generalnog direktora Ibis-a i generalnog direktora IBIS budžet UK, kako u Londonu, tako i u širem Britanskom regionu.
Njen najnoviji položaj u Velikoj Britaniji bio je Operativni menadžer projekta, gde je uspešno vodila transfer 22 hotela različitimnovim vlasnicima.
Dilek, koja je diplomirala na programu IHMP - International Hotel Management Akor Academi - ESSEC - Cornell je strasno bila uključena u razne projekte tokom godina. Finansijski i F & B finansijski modul trenera ADP-a, Odbora za kvalitet, Planeta 21 ili Fastcom Relai grupe, samo su neki koje treba pomenuti. Dilek u slobodno vreme uživa u čitanju, letenju, mentorstvu mladih talenata, prikupljanju sredstava za dobrotvorne svrhe, otkrivanju različitih gastronomija, vrtlarstvu i uvek učeći nešto novo.
Dilek je britanski građanin i govori engleski i turski jezik.