Maja Šabhaz, Menadžer u EY, Sektor za Savetovanje pri finansiranju i restruktuiranju dugova, EY, Serbia

2016
image
Maja Šahbaz je menadžer u EY, u sektoru za Savetovanje pri finansiranju i restrukturiranju dugova u Beogradu. Njena uža specijalnost su nekretnine – tokom prethodnih 12 godina radila je na velikom broju projekata koji uključuju šoping centre, poslovne i stambene objekte kao i objekte mešovite namene u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i regionu, pružajući podršku investitorima u dobijanju finansiranja za projekte, zainteresovanim stranama u vezi sa odlukama na projektima i investitorima koji planiraju ulazak na naša tržišta. Maja ima MBA diplomu Cardiff Metropolitan Univerziteta, sa fokusom na finansijama.
Studirala je japanski jezik u Srbiji i Japanu. Diplomirala je na Filološkom fakultetu u Beogradu, na odseku za japanski jezik i književnost. 
Pre zapošljavanja u EY-u, radila je u kompaniji Colliers International od 2004. do 2012. godine, učestvujući na svim ključnim projektima na kojima je kompanija radila u tom periodu.
U martu 2015. godine Maja je postala član Kraljevske organizacije geodeta (MRICS), a član je i upravnog odbora Društva Procenitelja Srbije.