Mina Kalezić, Marketing Menadžer, CBS International doo (part of the CBRE Affiliate Network)

2015
image

Mina Kalezic je zadužena za sve marketinške aktivnosti koje se odnose na lokalnu promociju brenda, razvoj marketinških strategija, marketinške i prodajne kampanje, kao i pripremu i realizaciju marketinških instrumenata koncipiranih u skladu sa ciljnim grupama razlicitih sektora u cilju pružanja dodatne vrednost CBRE uslugama. Na korporativnom nivou, Mina je zadužena za sva idejna rešenja, dizajn i sadržaj svih korporativnih materijala i lokalne PR aktivnosti i obavlja funkciju menadžera za interne i eksterne komunikacije za Srbiju i Crnu Goru za potrebe CBRE mreže. Pored toga, Mina je ukljucena u projekte koji se odnose na tržište stambenih, maloprodajnih i kancelarijskih prostora na dizajnu i relizaciji marketinških strategija, predloga media plana u skladu sa konceptom kampanje kao podrške procesu prodaje/iznajmljivanja pre i tokom trajanja izgradnje projekta, zadužena za menadžment kampanje oglašavanja i PR-a. Mina uspešno vodi sektor prodaje stambenih prostora, a posluje i kao menadžer prodaje za sve kljucne investitore cije projekte CBRE zastupa.

REFERENCE/KLIJENTI

Central Garden, prvi kondominijum u centru Beograda, projekat izraelskih kompanija Afi Europe i Shikun & Binui Group, sa ukupno 500 stambenih jedinica, maloprodajnim prostorom u prizemlju, poslovnom kulom od 16.000 kvadratnih metara i privatnim parkom na 2.600 kvadratnih metara.

Menadžment marketinške i prodajne kampanje.

Aviv Park Pancevo, prvi Retail park u Srbiji, sa oko 30.000 metara kvadratnih bruto površine za izdavanje.
Dizajn, konceptualizacija i produkcija marketing materijala. Menadžment kampanja oglašavanja i PR-a.
 

Casa di Gloria, stambeni kompleks sa 33 stambene jedinice i maloprodajnim prostorom u prizemlju, u srcu Vracara, jedne od najpopularinijih opština za stanovanje. Dizajn, konceptualizacija i realizacija marketing instrumenata, definisanje media plana, menadžment kampanja oglašavanja i PR-a.
 

Harmony Apartments, stambeni projekat koji karakteriše viši kvalitet gradnje u jednom od najpoželjnijih stambenih delova Vracara, sa ukupno 80 stambenih jedinica. Dizajn, konceptualizacija i realizacija marketing instrumenata, celokupna podrška u kampanjama marketinga i prodaje.

RADNO ISKUSTVO

Mina ima preko 7 godina radnog iskustva u marketingu i prodaji nekretnina. Pre dolaska u CBRE Serbia, Mina je radila kao akademski menadžer u školi za strane jezike Kontext i kao eksterni trener za British Council. Sa znacajnim iskustvom, Mina danas uspešno vodi sektor marketi nga i prodaje stambenih nekretnina.

OBRAZOVANJE

Diplomirani filolog za engleski jezik, Beogradski Univerzitet
MBA, The London School of Commerce, Cardiff Metropolitan University