You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Julia Skeete

Julia Skeete

Viši saradnik direktora, SOM, London


Julia je viši saardnik direktora u kompaniji SOM. Kao neizostavni deo Londonske kancelarije, Julia je članica upravnog odbora za upravljanje projektima u firmi, koji istražuju nove tehnologije i razvijaju ih u standardima za celu kompaniju.
Pored rada na nekoliko široko prepoznatih projekata u Velikoj Britaniji i Evropi, uključujući Manhattan Loft Gardens i Dublin Airport Pier D, Julia vodi i učešće SOM-a u dizajnu nove zgrade i obnovi nekoliko istorijskih objekata u sastavu Palais des Nationsu, sedištu Ujedinjenih nacija u Ženevi.
Takođe, Julia vodi i nekoliko internih odbora u kompaniji SOM, uključujući Equity Design Lab. To je grupa unutar SOM-a osnovana 2020. godine koja radi na izgradnji alata za ekvitetnu praksu koji će omogućiti SOM-u da ispunjava svoje obaveze u vezi sa izgradnjom održivih i ekvitetnih okruženja u kojima zajednice napreduju. Ona takođe radi kao kopredsednica Inicijative za žene u Londonskoj kancelariji, zajednice koja se bavi izazovima rodne ravnopravnosti i podržava zadržavanje i rast žena kako bi se stvorilo održivo radno mesto koje odražava i unapređuje okruženje. Julia je takođe predstavnica TEDD-a (Talenat, Ekvitet, Diverzitet i Razvoj), grupe unutar kompanije SOM koja se fokusira na izgradnju jednakih mogućnosti kako u SOM-u, tako i šire.
Julia je bila predstavljena u publikaciji AJ100 Women in Architecture koja ističe nove arhitekte, njihovu ulogu u industriji i, što je najvažnije, promovisanje blagostanja i ravnoteže između posla i privatnog života u njenom slučaju kao žene i majke koja se ističe u građevinskoj industriji. Često obavlja ulogu mentora i sudije za inicijative poput nagrade „Women in Construction and Engineering (WICE)“ i Archiboo nagrade. Trenutno, Julia je deo savetodavnog odbora za IBWI Well Institute Equity Rating kako bi podržala njegovo lansiranje.
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže