You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Viktor Konstantinesku

Viktor Konstantinesku

Izvršni partner Kinstellar, Rumunija


Sa skoro 20 godina iskustva u oblasti nekretnina sa fokusom na Rumuniju i širi region JIE, Victor predstavlja niz međunarodnih fondova za nekretnine i drugih aktera u oblasti nekretnina u svim sektorima.
Viktor je tokom svoje karijere izgradio reputaciju za efikasnost i „direktan“ komercijalni pristup u organizovanju i zatvaranju transakcija u milijardama evra i za izgradnju dugoročnih odnosa – veštine koje su mu donele priznanje kao vrhunskog stručnjaka za nekretnine godinama za redom od strane glavnih pravnih vodiča.
Rođen u Kanadi, maternji govornik engleskog jezika, karijeru je započeo u Sjedinjenim Državama. Završio je osnovne studije na Univerzitetu u Pensilvaniji, diplomirao ruske i istočnoevropske studije na Univerzitetu u Torontu i diplomirao pravo na Univerzitetu McGill u Kanadi. Primljen je u advokatske komore Njujorka i Bukurešta. Pre nego što se pridružio Kinstelaru, Viktor je radio za advokatske firme u Rumuniji i SAD.
Iako je dobio različite menadžerske uloge u firmi, Viktor je u duši advokat za transakcije i uživa u onome što radi.
Vodeći međunarodni pravni imenici kao što su Chambers, Legal 500 ili druge referentne publikacije preporučuju ga zbog toga što je „veoma pristupačan i lak za angažovanje u bilo kom projektu“. Dalje je prepoznat po „svom dubokom poznavanju industrije“, kao i po „vodećem razumevanju i primeni zakona u kombinaciji sa transakcijskim iskustvom“. Drugi sagovornici ga hvale: „Viktor Konstantinesku je veoma praktičan, daje veoma dobre savete, ima mnogo iskustva i zna kako da se nosi sa svim problemima.
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže