You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Maksim Stajić-Katić

Maksim Stajić-Katić

CFA, direktor komercijalnog finansiranja - Home Capital Group Toronto, Ontario, Kanada


Maksim Stajić-Katić je učestvovao i odigrao ključnu ulogu u preko 2,35 milijardi dolara finansijskih transakcija i razvoja nekretnina. Radio je u nekoliko velikih kanadskih kuća za finansiranje komercijalnih nekretnina i njihovog razvoja, kao što su First National Financial, Home Capital Group i DREAM, pružajući savetodavne usluge, usluge pokretanja i kreativnog strukturiranja kapitala institucionalnim i UHNV investitorima u nekretnine, menadžerima imovine i graditeljima.
Primarno fokusiranje u okviru ovih uloga na strukturiranje, međusobno usklađeno, finansiranje rešenja za obezbeđivanje duga i kapitala investitora za izgradnju, podizanja vrednosti ili kupovinu zemljišta, višeporodičnih, mešovitih, industrijskih i ugostiteljskih projekata.
U 2019. Maksim je savetovao u vezi sa jednim od najvećih dugova za izgradnju i razvoj za više porodica u Kanadi, uspešno realizujući 360 miliona dolara za izgradnju blokova za iznajmljivanje od 56.000 m² u centru Toronta. Dopunjujući svoju ulogu, Maksim je bio uključen u velike komercijalne prodaje zemljišta i savetovanje za razvoj projekata u rasponu od 10.000 m² do 60.000 m² bruto površine.
Maksim je zainteresovan za oživljavanje projekata kroz jedinstvene uvide u tržište, rešenja za finansiranje i izgradnju odnosa povezivanjem investitora, finansijera i programera.
Maksim Stajić-Katić je nosilac CFA® povelje i diplomirao je poslovnu administraciju na Schulich School of Business.
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže