You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Ljubomir Drekić

Ljubomir Drekić

Direktor, VIG Real Estate, Srbija


Diplomirao je na Univerzitetu u Beogradu 1996., na fakultetu za Ekonomiju. Magistrirao je na Ekonomskom fakultetu 2003., a poseduje i licencu ovlascenog internog revizora koja je izdata od strane „The Institute of Internal Auditors, USA“.
Radno iskustvo od 2006. pa sve do danas stice radeći za Wiener Städtische Insurance. Glavne aktivnosti i odgovornosti su mu planiranje i sprovođenje interne revizije; identifikacija i procena rizika od procesa upravljanja rizikom; testiranje i evaluacija internih kontrola, procedure, računovodstvene politike i pouzdanost informacija; izdavanje preporuke; praćenje, pregled i podrška za razne interne projekte. Ključni doprinosi: preporuke za unapređenje poslovnih procesa, smanjili troškove administracije kroz automatizaciju određenih procesa i smanjenja izloženosti riziku.
Direktor je  „VIG Nekretnine“ (osnivač Vienna Insurance Group) od januara 2010. do danas. Glavne aktivnosti i odgovornosti: pronalaženje novih stanara; razmatranje ugovora o zakupu; obezbeđivanje nastavka i unapređenje usluga; koordinacija administracije, upravljanje objektima i pravna podrška; Ključni doprinosi: zadržavanje stope popunjenosti >95% za poslednjih 6 godina.
Tečno govori i piše engleski jezik.
Govornici
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže