You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Petar Brajović

Petar Brajović

MRICS RV, vodeći partner, BRIMA Real Estate d.o.o. Beograd


Petar je stručnjak za poslove sa nekretninama, u investicionom bankarstvu i problematičnim plasmanima sa velikim iskustvom na tržištima CEE.
Partner je i Generalni direktor u kompaniji BRIMA Real Estate, visoko tehnloškoj kompaniji u oblasti nekretnina koja nudi usluge usluge krojene po zahtvima klijenata u oblasti agencijskih poslova, poslovnog savetovanja i razvoja nepokretnosti. Pre nego što se pridružio BRIMI, vodio je posao NAI WMG-a, člana NAI Global-a koji pokriva tržišta Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Albanije kao Generalni direktor i partner.
Ranije Petar je obavljao brojne važne pozicije u sektoru nekretnina. Rukovodio je odeljenjem za upravljanje nekretninama UniCredit Turn-Around Management CEE u Beču i bio zadužen za 11 zemalja CEE, kao šef Odeljenja stvorio je funkciju upravljanja kolateralima u UniCredit Bank Srbija, bio je šef odeljenja za procenu takođe u UniCredit Bank Srbija, upravljao je savetodavnim uslugama za nekretnine u okviru WolfMcGill Grupe, delovao je kao finansijski analitičar u Silverleaf Capitalu itd.
Petar je član RICS-a. Takođe je registrovani procenitelj RICS-a, poseduje nacionalnu licencu za procenu vrednosti i član je stručnog odbora za procene pri Ministarstvu finansija Srbije.
Govornici
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže