You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Kristina Zanič

Kristina Zanič

Izvršni direktor / osnivač - dizajner enterijera, poslovni preduzetnik, globalni putnik i ljubitelj umetnosti


Kristina je poznata ličnost u svetu dizajna enterijera. Iskusni dizajner, uspešni poslovni lider i preduzetnica, koja ima 35 godina iskustva u dizajnu na projektima u preko 20 zemalja.
Živela je u 5 zemalja i bila je u Dubaiju u poslednjoj deceniji, gde je radila sa istaknutim međunarodnim brendovima i lokalnim kompanijama. Ranije u njenoj karijeri, Kristina je osnovala „DWP“ i naredne dve decenije ga vodila do globalnog priznanja, povećavši ga na 450 zaposlenih u 14 kancelarija.
Zatim je osnovala svoj dizajnerski studio u Dubaiju 2012. i ono što je bilo zamišljeno da bude butik firma je sada naraslo u tim od preko 100 zaposlenih, sa dodatnim kancelarijama u Rijadu i Bangkoku.
Njen upečatljiv dizajn, nemilosrdni entuzijazam i personalizovana usluga osvojio je kompaniji razne prestižne zadatke u Evropi, Indiji, Africi i na Bliskom Istoku.
Pod njenim rukovodstvom, kompanija je osvojila nekoliko međunarodnih nagrada. Ona je takođe dobila lično priznanje za svoje liderske sposobnosti, pošto je bila izabrana 2021. za lidera godine na „Index Dubai awards“ i kao jedna od vodećih najuticajnijih dizajnera na Bliskom istoku prema „Commercial Interior Design“ magazinu.
Talentovana i poštovana, Kristina je usklađena sa svojim klijentima i ima dar za spajanje onoga što je poželjno i privlačno sa onim što je održivo i funkcionalno.
Ona stvara prostore sa bezvremenskim stilom koji i izgledaju i osećaju se dobro za korisnika. Njen rad je često inspirisan strašću za putovanjem i istraživanjem različitih kultura. Bila je u preko 70 zemalja, često tražeći mesta van utabanih staza.
Kristina je duboko posvećena negovanju novih talenata i aktivno je uključena u obuku i mentorstvo dizajnerima i studenata na Bliskom Istoku, Indiji i Australiji.
Njeni klijenti su „Accor“, „Marriott“, „IHG“, „Jumeirah“, „Hilton“, „Emaar“, „Meraas“, „Signature Clubs International“, „Capital Clubs“ i „Rotana“.
Govornici
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže