You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Jovan Mladenović

Jovan Mladenović

COO, Aplha Hospitality Management


Jovan se pridružio Alpha Hospitality Management kompaniji 2019. godine i trenutno radi kao COO. On osigurava da kompanija ima efikasne operativne i finansijske procedure. Njegovo prethodno iskustvo potiče iz renomiranih međunarodnih i regionalnih hotela kao što su Hyatt, Marriott International, Louvre Hotels Group i drugi individualni hoteli.
Jovan Mladenović, iskusni hotelijer, na različitim menadžerskim pozicijama u brendiranim I nebrendiranim nekretninama u regionu. Njegova omiljena oblast stručnosti su prodaja i marketing. Jovan je bio direktor prodaje i marketinga u Hyatt Regency Beograd skoro 5 godina. Kasnije je bio direktor Hotelske grupe u okviru PUTNIK-a, upravljajući hotelskim poslovanjem 4 različita objekta sa više od 350 soba. Odgovoran za renoviranje, otvaranje, rebrendiranje i upravljanje Tulip Inn Putnik Beograd gde je obavljao funkciju generalnog direktora. U Crnoj Gori je bio generalni direktor hotela Aleksandar u Budvi. Početkom 2017. godine  se pridružio individualnom hotelu 88 Rooms u Beogradu, kao hotel menadžer, a od decembra 2018. je bio generalni direktor hotela Sheraton Novi Sad.
Trenutno, kao director operacija Alpha Hospitality Management, vodi fazu pre-opening novog hotela u Splitu, Hrvatska, prvog AC Hotela by Marriott u regionu.
Govornici
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže