You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Gabriela Reyes Vidro

Gabriela Reyes Vidro

Menadžer projekta i strukturiranih finansija, NLB Komercijalna Banka, Srbija


Menadžer i stručnjak za projektne finansije sa preko 20 godina iskustva u strukturiranju projekata, finansiranju projekata, razvoju projekata, praćenju i pregovaranju finansijskih projektnih transakcija.
Prvobitno, diplomirani pravnik s odličnim uspehom na Univerzitetu Iberoamericana u Meksiko Sitiju, Gabriela je radila u prestižnim advokatskim kancelarijama u Meksiku, a nakon toga je postala glavni savetnik za novi projekat od 380 ha u Kankunu, Meksiko, koji uključuje stambene kondominijume, nekoliko hotela, golfskih terena i marinu.
Nakon preseljenja u Srbiju 2005. godine i obuke za projektno finansiranje u Banci Austrije, počela je da radi u UniCredit banci Srbija u odeljenju za projektno finansiranje gde je 14 godina bila na poziciji šefa odeljenja za nekretnine, korporativno i investiciono bankarstvo. Dok je bila u UniCreditu, Gabriela je učestvovala u kreiranju portfolia nekretnina Banke i od tada procenjuje izvodljivost projekata, strukturira njihovo finansiranje, prati razvoj do konačnog završetka i pregovara o ponudama, ugovorima o kreditima, ugovorima o učešću u riziku i poslovanje sa MIGA-om i drugim osiguravajućim društvima.
Nakon što je radila sa međunarodnim i lokalnim graditeljima kao vodeći aranžer/zajmodavac/agent, njen portfolio uključuje prvi poslovni park u Srbiji „Airport City“, vrhunske stambene komplekse poput Central Garden i Wellport, tržne centre uključujući Ušće, kao i najveće maloprodajne objekte. Park u Beogradu “Rakovica” i preimenovane hotele poput Crowne Plaza i Holday Inn.
Gabriela je započela novu poziciju u avgustu 2021. godine u NLB Komercijalnoj banci a.d. i trenutno implementira nove procedure i alate za projektno financiranje s ciljem proširenja odeljenja za projektno finansiranje i nastavak pružanja solidnih struktura i finansijskih transakcija u nekretninama uključujući sindikacije/klupske poslove sa članovima NLB Grupe i domaćim ili stranim kreditorima u kancelarijama, rezidencijalnim, maloprodajnim, logističkim i hotelskim sektorima.
Govornici
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže