You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Janko Stojanović

Janko Stojanović

Ko-osnivač i Direktor, Buildcon, Srbija


Janko je jedan od osnivača i direktor Buildcon Inc, softverske kompanije koja je specijalizovana za digitalna rešenja u građevinskoj i logističkoj industriji. Sa svojim timom, Janko radi na digitalnoj transformaciji ovih industrija sa fokusom na performans, planiranje i kontrolu troškova.
Buildcon softver pomaže inženjerima da imaju kompletnu kontrolu napretka projekta, performansa i troškova na daljinu u realnom vremenu. Buildcon je klaud rešenje koje pruža kompletnu digitalizaciju praćenja projekata u fazi izvođenja i vezu između gradilišta i kancelarije. Konkretne funkcionalnosti koje su dostupne u okviru softvera su automatski dnevni, nedeljni i mesečni izveštaji koji porede planirano u odnosu na realizovano, praćenje zadataka, digitalni građevinski dnevnik i građevinska knjiga, mesečna situacija, podugovaranje i druge funkcionalnosti.
Uz korišćenje algoritama mašinskog učenje, Buildcon može da omogući predviđanje i uvide za buduće projekte koristeći podatke sa prethodnih.  Sve što je potrebno građevinskim kompanijama za uspešno upravljanje građevinskim projektima.
Govornici
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže