You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Živorad Vasić

Živorad Vasić

Vodeći direktor, Kadena Properties, Srbija


Živorad je diplomirao dve oblasti na Univerzitetu u Bostonu– administracija hotelijerstva i finansije. Magistrirao je na odbrani teze iz oblasti ekonomskih i finansijskih pokazatelja u hotelijerstvu. On je gostujući predavač na Ekonomskom fakultetu u Beogradu i na Univerzitetu Singidunum i trenutno radi na doktorskoj disertaciji na temu nagrađivanja zaposlenih u hotelima.
Njegova 17 godina duga karijera u SAD započeta je u Bostonu i nastavila se u osam američkih gradova i 11 hotela, gde je obavljao različite rukovodeće funkcije. „Delta Holding“-u se pridružio 2008. godine. Od 2016. godine bio je potpredsednik, a 2019. je postao viši potpredsednik kompanije.
Paralelno, od 2013. do 2021. radio je za „Intercontinental Hotel Group“ gde je bio generalni direktor oblasti koja upravlja 7 hotela širom južne Evrope, uključujući nekretnine kao što je „Regent Porto Montenegro“, „InterConctinental Ljubljana“, „Crowne Plaza Beograd“ i dr. On je član srpske asocijacije menadžera, srpskog poslovnog kluba „Privrednik” i član upravnog odbora za dostignuća mladih u Srbiji.
Dobitnik je brojnih prestižnih nagrada u oblasti hotelijerstva.
Danas je suosnivač i direktor kompanije "Kadena Properties", jedinstvene platforme u Srbiji za upravljanje investicijama u nekretninama i za obavljanje zahtevnih projekata.
Govornici
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže