You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Karel Stransky

Karel Stransky

Šef korporativnog industrijskog savetodavnog tima, Colliers International, Češka


Karel Stránský je direktor EMEA korisničkih usluga sa sedištem u Pragu i šef korporativnog industrijskog savetodavnog tima koji se fokusira na evropsko tržište industrijskih nekretnina. Razvija poslovanje sa panevropskim i globalnim korporacijama sa dominantno industrijskim portfoliom, upravljajući strateškim i složenim transakcijama nekretnina na razvijenim i evropskim tržištima u razvoju u saradnji sa lokalnim kancelarijama Colliers-a.
Sredinom 2011. Karel se pridružio novoformiranom timu korporativnih rešenja u Londonu kako bi zadovoljio potrebe svojih postojećih, kao i novih industrijskih i proizvodnih kupaca širom EMEA. Od tada je aktivno upravljao industrijskim i proizvodnim projektima u 17 zemalja širom Evrope, SAD-a i Azije, pokrivajući čitav poslovni svet nekretnina.
 
Profesionalna dostignuća
  • Osnovao tim za usluge industrijskih nekretnina u Colliersu, Češka Republika.
  • Transformisana lokalna kancelarija Colliers u Češkoj Republici tokom finansijske krize iz gubitaša u profitabilni entitet.
  • Savetovao klijente o transakcijama više od 1.000.000 m2 industrijskih prostora, uglavnom u ime korisnika prostora.
 
Poslovna i obrazovna osnova
Godine 1996. Karel se pridružio Colliersu kao viši konsultant za nekretnine da izgradi agenciju za industrijske nekretnine u  Češkoj Republici.
Napredovao je i upravljao industrijskim timom Colliersa do 2009. godine, tokom kojeg je ovaj tim postao lider na češkom industrijskom tržištu nakon što je izvršio transakcije od preko 3 miliona kvadratnih metara industrijskog prostora i zemljišta kako u ime korisnika tako i u ime vlasnika. Klijenti uključuju: Prologis, AIG Lincoln, Ctp ili Goodman na strani vlasnika ili Bridgestone, VF Europe, Johnson Controls, Schenker, DSV, Gebruder Weiss, DHL, Moduslink i mnoge druge na strani korisnika.
Karel govori pet jezika uključujući engleski, ruski, nemački, češki i slovački.
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže