You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Milan Sajović

Milan Sajović

Generalni direktor, Hit Alpinea, Slovenija


Milan Sajović je hotelijer u duši. Uz dobro poznavanje hotelskog poslovanja, prodaje i marketinga i razvoja nekretnina u ugostiteljstvu, njegov fokus je orijentisan na iskustvo gostiju, zaposlenike i detalje.
Prve godine svoje profesionalne karijere posvetio je radu u hotelijerstvu u različitim odeljenjima. Kasnije je rukovodio timom prodaje i marketinga u jednom od ljubljanskih hotela. Njegovo dobro razumevanje hotelskog poslovanja i taktike hotelske prodaje prepoznato je kada mu je ponuđeno mesto direktora operacija u Union Hotels Collection, najvećem ponuđaču smeštaja s nekoliko hotela u Ljubljani. Nakon skoro 15 godina karijere u ugostiteljstvu, Milan je odlučio krenuti u novi izazov. Danas, kao generalni direktor, zajedno sa timom vodi HiT Alpinea hotele/apartmane u Kranjskoj Gori - najveću ugostiteljsku kompaniju  slovenačkim Alpima.
Tokom svoje karijere, Milan je imao privilegiju da stekne iskustvo iz prve ruke ne samo u hotelskom poslovanju i upravljanju, već i u postavljanju hotelskih koncepata, pripremanju renoviranja hotela i aktivnom uključivanju u analizu hotelskih poslova.
Milan je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani, završio program generalnih menadžera na univerzitetu hotelske administracije Univerziteta Cornell u Itaci, Njujork, te profesionalno radio u Sloveniji i inostranstvu.
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže