You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Miodrag Gazibara

Miodrag Gazibara

direktor, Cordon, Srbija


Miodrag Gazibara je direktor privatne konsultantske kompanije Cordon koja saradjuje sa stranim I lokalnim investitorima u Srbiji I regionu u svim segmentima real estate industrije.  Diplomirao je na državnom univerzitetu Vinona Stejt u Minesoti sa dvostrukim obrazovanjem iz oblasti marketinga i proizvodnje kao i upravljanja operacijama. Posle diplomiranja, Miodrag se priključio privatnoj kompaniji za prodaju nekretnina u Čikagu, gde je radio 5 godina u komercijalnim i stambenim nekretninama. Po povratku u Beograd, pridružio se Colliers International-u kao direktor za retail real estate gde je konsultovao klijente na brojnim projektima, uključujući i oba trgovačka centra Delta City-a.
Posle Colliers International-a, Miodrag je radio u Delta Real Estate-u gde je bio zadužen za uspostavljanje strategije prodaje I izdavanja za sve razvojne projekte, odlučivanje o konceptu dizajna i pozicioniranju za svaki projekat, proceni vrednosti i raspolaganju sredstvima.
U Cordonu je zadužen za konceptulano planiranje velikih projekata, realizaciju prodaje i izdavanja, marketing, kao i property management.
Govornici
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže