You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Oliver Szocs

Oliver Szocs

nezavistan konsultant za imovinu, VSS Advisory


Gospodin Szocs je radio 7 godina za „KPMG“-ovo odeljenje za korporativne finansije u Budimpešti i osnovao je svoju nezavisnu konsultantsku praksu u Marbelji (Španija) 2014. On je takođe suvlasnik „Kari Inmobilien Investments“, butik agencije za nekretnine u Marbelji osnovane 2001. Tokom svoje karijere radio je na velikim projektima mešovitih nekretnina u Evropi, Bliskom istoku i Africi.
Njegovi zadaci vezani za nekretnine odveli su ga do klijenata u UAE, Saudijskoj Arabiji, Kipru, južnoj Africi, Maroku, Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj. Pripremio je brojne studije izvodljivosti, procene i studije tržišta za velike integrisane projekte nekretnina.
U poslednje dve godine radio je na razvoju luksuznih nekretnina sa „Lindner Group“ u Španiji, razvoju stambenih i ugostiteljskih objekata mešovite namene u Crnoj Gori, razvoju golf odmarališta „La Zagaleta/Valderrama“ na Costa del Solu i razvoju luksuznih nekretnina mešovite namene u Lagos (Nigerija). Trenutno, on takođe postavlja strukturu za kanadske programere koji će koristiti sekuritizovanu ponudu tokena u cilju prikupljanja kapitala.
Sa svojom agencijom za nekretnine je u proteklih 5 godina prodao blizu 40 miliona evra nekretnina.
Oliver govori španski, engleski, nemački, francuski i mađarski.
 
Govornici
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže