You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Iulian Sava

Iulian Sava

Business Development Manager, Louvre Hotels Group, Romania


Iskusni strateg u oblasti upravljanja prihodima, poslovne analize i razvoja sa više od 16 godina iskustva, Iulian Sava je trenutno odgovoran za razvoj brendova Louvre Hotels Group u Rumuniji, Bugarskoj i Moldaviji.
Sa snažnom vizijom u povećanju ukupnog komercijalnog učinka, tokom 2008-2020, Iulian Sava je radio za Radisson Hotel Group kao menadžer prihoda i direktor upravljanja prihodima.
Iulian je 2013. godine imenovan za menadžera prihoda za Radisson BLU Carlton Hotel 4*, Bratislava, poboljšavajući komercijalnu strategiju i performanse nekretnina. Od 2015. do 2019. bio je odgovoran za upravljanje prihodima za Radisson BLU Hotel Bucharest 5* & Park Inn bi Radisson Bucharest Hotel & Residence 4*, Bukurešt, Rumunija, uspevajući da postigne konstantan rast prihoda uz povećanje tržišnog udela. U 2019, Iulian je takođe imenovan za Menadžera Operacija, i/c za upravljanje prihodima i Front Office, a od oktobra 2019. do kraja 2020. imenovan je za menadžera prihoda klastera za Radisson BLU Iveria Hotel Tbilisi, Gruzija 5* & Radisson Collection Tsinandali Estate, Gruzija 5*.
Iulian Sava ima univerzitetsku diplomu ekonomije u turizmu i uslugama na Univerzitetu „Alekandru Iona Cuza” u Jašiju, Rumunija i sertifikat iz Analitike podataka o optimizaciji hotelskih prihoda od Origin Vorld Labs, Majami, SAD.
Govornici
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže