You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Sylvie Milosević

Sylvie Milosević

Osnivački izvršni director, SMD+, London


Silviju odlikuje neverovatno raznolika karijera koja ju je odvela od arhitekture i inženjerske imovine pa sve do razvoja imovine i inženjeringa.  Preko 15 godina, gradila je svoj ogroman skup veština u višestrukim disciplinama izgrađenog okruženja, uključujući arhitekturu, inženjering, konsultantske usluge, razvoj nekretnina. Takođe, radila je na međunarodno priznatim projektima kao što su „Al Bahr Twin Towers“ u Abu Dabiju, faza 3 elektrane „Battersea“ koju je dizajnirao arhitekta Frank Gheri, stadion za potrebe svetskog prvenstvaa u fudbalu u Kataru „Al Wakrah“, koji je dizajnirala Zaha Hadid, metro u Rijadu, Olimpijske igre u Parizu 2024, Centralna banka Irske, „Goodman's field“ faza 2.
Svoj rad nastavila je na nivou izvršnog menadžera u vodećim svetskim kompanijama za arhitekturu, inženjering i razvoj nekretnina uključujući „AECOM“, „Arup“, „Egis Group“, „Benoy“, „The Berkeley Group“ i „NEOM“. Trenutno, Silvija Milošević je osnivač i direktor „SMD+ Management Consultancy“ u Londonu koju je osnovala pre 6 godina. Uspešno je razvila razna privatna i javna partnerstva sa kompanijama kao što su „BDO“, „Innovate UK“, „Newable“, „JP Morgan“ i „London Business Hub“. Takođe, 2021. godine je pokrenula svoju prvu „softver kao usluga“ platformu pod nazivom „Biomimicry Design Hub“ usresređenu na inovacije dizajna za istraživanje i razvoj namenjenu arhitektama i dizajnerima.
Silvija je zavrsila master studije iz emergentne tehnologije i dizajna na prestižnoj i vodećoj školi na arhitektonskom udruženju „School of architecture“ u Londonu. Pozvana je da izloži svoje radove u „Abundant Australian Pavilion“ koji je bio deo 11. Međunarodnog Venecijanskog bijenala. Silvija je takodđe svoje radove objavljivala i izlagala na međunarodnom nivou u Velikoj Britaniji, Italiji, Kini, Australiji i Americi.
Govornici
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže