You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Bojan Petković

Bojan Petković

Country manager, SEE, PlanRadar, Austrija


Magistrirao je Geodeziju i Geoinformatiku na Univerzitetu u u Zagrebu u 2011. i MBA specijalizaciju: Poduzetništvo i inovacije u Bečkoj VU Executive Academy u Austriji 2018. Od 2012. do 2014. godine bio je menadžer poslovanja s izvanrednim rezultatima kao što je postizanje povećanja od 15% u produktivnost, povećanje prodaje za 40%, uspostavljen portfolio partnerstva…
Do 2019. godine bio je direktor sa kontinuiranim rezultatima kao što su 15% smanjenja operativnih troškova, 20% povećanja efikasnosti, 15% smanjenja vremena isporuke projekta i mnogim drugim. Danas radi kao menadžer tržišta za Jugoistočnu Evropu na implementaciji strategije ulaska i rasta na tržištima u regionu Jugoistočne Evrope, upravljanju i konsultovanju klijenata u privatnom i javnom sektoru, mentorstvu mladih regruta, predstavljanju kompanije na industrijskim događajima i promotivnim aktivnostima. Gradi i vodi ured u Zagrebu sa prodajnim timom koji deluje u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Srbiji.
 Tokom svoje karijere imao je mnoge odgovornosti kao što su uspostavljanje operativnih procesa, nadzor budžeta i kvaliteta, odgovornost za upravljanje i reviziju, upravljanje i konsultovanje klijenata u privatnom i javnom sektoru, sticanje klijenata i prilagođavanje poslovnog modela za nove industrije.
Govornici
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže