You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Hugo Fonseca

Hugo Fonseca

menadžer za poslovni razvoj i brigu o klijentima, Reifiy, Portugalija


Hugo Fonseca ima ulogu menadžera za poslovni razvoj i brigu o klijentima u Reifiy-ju. Urbani stvaraoci Sonae Sierra. Ranije poznata kao Sierra Development Services, Reify-i je pružalac usluga nekretnina sa punim spektrom - Arhitektura, inženjering, razvoj i upravljanje projektima, istraživački podaci i licenciranje - sa velikim iskustvom u sektorima kao što su Masterplaning, mešovita namena, zdravstvo, ugostiteljstvo, kancelarije, stambeni objekti, maloprodaja, studentsko stanovanje, život trećeg doba, obrazovanje i prevoz.
Pridružio se Sonae Sierri 2006. godine u Odeljenju za marketing, a zatim u Odeljenju za tržišnu službu ispitivanja, kao menadžer za tržišno istraživačku delatnost i izviđanje.
Pre nego što smo se pridružili kompaniji Sonae Sierra, radili smo u McKinsey & Company 2000. godine u Lisabonu kao konsultant, nakon čega je usledila misija u Sonae Industria (druga globalna kompanija za proizvodnju drvenih ploča) u Francuskoj između 2003. i 2005. godine, kao zamenik direktora industrije.
Hugo Fonseca je stekao diplomu mašinstva na Institutu Superior Tecnico i bio je nagrađen 1999. i 2000. godine Nagradom za izvrsnost Tehničkog univerziteta u Lisabonu za svoj akademski učinak. Takođe je bio glavni u klasi 2000. Ima MBA iz INSEAD-a u Francuskoj i Singapuru.
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže