You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Horatiu Florescu

Horatiu Florescu

predsednik i izvršni direktor, Knight Frank, Mađarska i JIE


Visoko specijalizovan za usluge zastupanja kancelarijskih agencija, zakupa i zakupodavaca, Horatiu Florescu ima široko iskustvo o imovini u Centralnoj i Jugoistočnoj Evropi, stečeno u svojoj preko 25 godina dugoj karijeri savetujući glavne preduyetnike kao i najistaknutije multinacionalne kompanije koje posluju u regionu.
Smatran jednim od najiskusnijih i najuspešnijih konsultanata na regionalnom tržištu, specijalizovanog za usluge zakupca i zastupanje stanodavaca, Horatiu je poznat po svojim vrhunskim i profesionalnim konsultantskim uslugama zakupcima, preduyetnicima i investitorima. Donosi bogatstvo stručnosti i znanja u bilo koji projekat nekretnina.
Široko priznat po svojoj stručnosti, pre aktivnosti veyanih ya zakup, bio je uključen u najveće projekte kancelarija za nekretnine na regionalnom tržištu, zakupivši samo 1.200.000 kvadratnih metara poslovnog prostora.
Počevši od 2018. godine koordinirao je otvaranjem, a trenutno upravlja kancelarijom Knight Frank u Budimpešti, a od 2021. godine i kancelarijama u Bugarskoj, Grčkoj i Srbiji (JIE). Pre uspostavljanja rumunske kancelarije Knight Frank 2009. godine, Horatiu je bio potpredsednik Colliers International.
Horatiu je povezan sa nekoliko nevladinih organizacija u Rumuniji i član je Aspen instituta, CoreNet-a, Rimskog kluba i Atinskog kluba.

 
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže